У столиці «ворожки» пограбували чоловіка

Слідчі повідомили фігуранткам про підозру, а суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне їм загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 29-річного киянина про те, що на паркувальному майданчику біля одного зі столичних гіпермаркетів його пограбували незнайомки. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції, яка належним чином задокументувала злочин.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе

Правоохоронці з’ясували, що коли потерпілий перебував у автомобілі, до нього підійшли дві жінки та запропонували поворожити. Поки одна із «провидиць» вела бесіду, інша вихопила з рук чоловіка 1000 гривень, після чого вони одразу втекли. Отримавши детальний опис зловмисниць, поліцейські передали орієнтування усім нарядам поліції та розпочали пошуки.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и трава

Працівники оперативно-пошукового відділу столичного главку, які неподалік відпрацьовували територію Святошинського району, затримали ймовірних грабіжниць у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися 36- та 48-річна мешканки Київщини, одна із яких неодноразово судима за майнові злочини.

За погодженням із Святошинською окружною прокуратурою слідчими Святошинського управління поліції повідомлено фігуранткам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав затриманим запобіжні заходи – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...