У столиці затримали зловмисника, який пограбував 74-річну пенсіонерку

Нападник пограбував літню жінку, коли вона поверталась додому. Правоохоронці затримали його неподалік місця вчинення кримінального правопорушення. За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, йому загрожує до десяти років в’язниці.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у Святошинському районі столиці невідомий вихопив у неї сумку з грошима та особистими речами. Для документування злочину на місце події виїхали слідчо-оперативна група та працівники кримінальної поліції.

Правоохоронці встановили, що жінка саме поверталася додому, коли до неї підбіг невідомий чоловік, вихопив із рук сумку та втік.

Оперативники відділу поліції № 2 ретельно відпрацювали прилеглу територію та протягом двох годин виявили та затримали зловмисника, ним виявився раніше судимий 38-річний уродженець Донецької області.

Фігуранта затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчі повідомили порушнику про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...