Взято під варту водія, який збив на смерть 73-річного дідуся та втік з місця події

На час слідства керманич перебуватиме під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, днями у Шевченківському районі на вулиці Олени Теліги 30-річний водій Chevrole збив 73-річного чоловіка, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході. Після скоєного винуватець ДТП покинув місце пригоди, а постраждалий від отриманих травм помер у медичному закладі.

Поліцейські затримали 30-річного водія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили транспортний засіб.

Досудове розслідування здійснюється за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 286– порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого, та ч.1 ст. 135 – залишення в небезпеці.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину та за клопотанням слідчих суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Порушнику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Процесуальне керівництво здійснюється Київською міською прокуратурою.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...