З’їзд путінсько-гундяївської церкви благословив рашистів на повне знищення України

У документі РПЦ йдеться про «триєдність» російського народу і про те, що білорусів та українців слід визнати лише субетносами росіян

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнього російського народного собору «Сьогодення та майбутнє Російського світу».

Під час російсько-української війни, або як написано в документі, «СВО» – російський народ, який прийшов на українську землю вбивати мирних мешканців, нібито відстоює своє життя, свободу, державність, цивілізаційну, релігійну, національну та культурну ідентичність.

Існування незалежної України, яку вони називають «русофобським, ворожим до Росії політичним режимом», на думку попів РПЦ, має бути припинене.

«Возз’єднання російського народу має стати одним із пріоритетних завдань зовнішньої політики Росії. Росії слід повернутися до існуючої більше трьох століть доктрини триєдності російського народу, згідно з якою російський народ складається з великоросів, малоросів і білорусів, які є гілками (субетносами) одного народу, а поняття «російський» охоплює всіх східних слов’ян – нащадків історичної Русі», – йдеться в документі.

Зокрема, у «Наказі» наголошують на тому, що «доктрина триєдності має отримати законодавче закріплення, ставши невід’ємною частиною російської системи права». // Главком

You may also like...