Дяка сина-синці під очима у 84-річної матері

Яка ціна любові сина до рідної матері? Тілесні ушкодження у вигляді перелому двох ребер та сильна гематома обличчя. Так, прийшовши додому, п’яний чоловік обматюкав стареньку матір, а потім почав її бити. Так лупцював жінку ногами, що та втратила свідомість. Отямилась вже в лікарні. 

Подія трапилася в Бурині. Ввечері п’яний 42-річний чоловік прийшов додому, де на нього очікувала мати. Марія Дмитрівна слідчим розповіла: «Коли я почала говорити з сином, виникла сварка. Потім лайка переросла в бійку. Лупцював мене ногами так, що я втратила свідомість. Що коїлось далі не пам’ятаю. Коли відкрила очі, виявилось, що я в лікарні. Як сюди потрапила не знаю».

Мати з рідним сином постійно сперечалися, причин знаходилось багато. Протягом останніх десяти років, як кажуть сусіди, жінка постійна намагалася висилити Олексія з квартири. Але виходило так, що в залі суду кожного разу вони мирилися та продовжували жити разом. Також розповіли, що не раз її бачили сплячою на вокзалі, вела бродячий образ життя. Любила й прикластися до пляшки. До того ж стояла на обліку в психдиспансері.

Щодо особистості сина Марії Дмитрівни сусіди кажуть: «Раніше вже був засуджений за угон машини. Ніде не працював, перебивався тимчасовими заробітками. Колись, ще давно, був одружений, але життя не склалося й вони розійшлися. Так, Олексій переїхав до квартири матері, але через пияцтво матері, серйозно її не сприймав. Між цими рідними людьми давно вже зникли родинні почуття». Сусіди чули крики, що доносилися з їхньої квартири, але міліцію викликати не стали, адже це вже було звичним явищем в їхній родині.

Коли правоохоронці поцікавилися загальним станом потерпілої, медпрацівники виявили в пенсіонерки тілесні ушкодження у вигляді перелому двох ребер зліва та сильну гематому обличчя.

Свою провину Олексій визнав частково. Стверджує працівникам міліції, що не бив матір, а лише сильно штовхнув, а від падіння сильно вдарилася. «Та ребра я їй не ламав»- виправдовується чоловік.

Наразі проти затриманого порушена кримінальна справа за ст. 122, ч.1 КК України. Тепер йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Марина Кльова, СЗГ УМВС України в Сумській області

 

You may also like...