Кримінальна хроніка Львівщини на 12-14.11.2010

У Франківському районі двоє раніше судимих львів’ян, шляхом вільного доступу, викрали чотири колеса від автомобіля «Тойота Ленд Крузер» та два шкіряних сидіння, всього на суму 3500 гривень. 

Правоохоронцями Франківського району затримана непрацююча 30-річна львівянка, в якої виявлено та вилучено 1 грам екстракту опію.

В Шевченківському районі із квартири пенсіонера 31-річна непрацююча жителька міста викрала гроші в сумі 2850 гривень.

Правоохоронцями Шевченківського району до відповідальності притягаються двоє раніше судимих громадян, які спільно з 23-річним непрацюючим львівянином вчиняли крадіжки із автомобілів.
Працівниками міліції затриманий 24-річний непрацюючий громадянин, в якого виявлено та вилучено 5,6 грама маріхуани, яку він зберігав з метою збуту.

В м.Червонограді 22-річний працівник шахти, погрожуючи предметом схожим на ніж намагався заволодіти мобільним телефоном «Нокіа» та грошима у перехожої.

В м.Червонограді 23-річна львівянка із пенсійної банківської карточки, яка належить місцевому пенсіонеру, шляхом вільного доступу, зняла гроші в сумі 2300 гривень.

В м.Дрогобич 15-річний школяр викрав мобільний телефон «Самсунг», вартістю 2000 гривень у 13-річної дівчини.

Правоохоронцями Самбірського району під час проведення операції «Зброя-вибухівка» в помешканні 19-річного громадянина виявили та вилучили 9 патронів калібру 5.6 мм., 3 патрони калібру 9 мм. та 3 патрони калібру 5.45 мм.
В Яворівському районі під час сімейної сварки 27-річна місцева жителька, в приміщенні квартири по місцю проживання, нанесла кухонним ножем поранення в ділянку шиї справа своєму 37-річному чоловікові, спричинивши колото-різану травму, в результаті якої останній помер.

В м.Бориславі раніше судимий 18-річний місцевий мешканець, шляхом ривка заволодів у перехожої сумочкою з особистими речами та грошима в сумі 280 гривень.

Правоохоронцями Радехівського району встановлено, що 14-річний школяр, шляхом підбору ключа проник у кімнату свого опікуна, звідки скоїв крадіжку грошей в сумі 700 доларів США та 200 євро.

В Городоцькому районі правоохоронці під час проведення операції «Зброя-вибухівка» в підсобному приміщенні раніше судимого місцевого громадянина виявили та вилучили 16 патронів калібру 9 мм., які являються боєприпасами придатними до стрільби.

В Миколаївському районі 0 21:00 поблизу с.Пісочна 31-річний житель Закарпатської області керуючи автомобілем «Фольцваген Транспортер» скоїв наїзд на 33-річного пішохода, якого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в реанімаційне відділення лікарні.

Правоохоронцями Залізничного району затриманий 42-річний безпритульний, який із автівок викрадав номерні знаки.

В Сокальському районі працівники міліції під час проведення операції «Зброя-вибухівка» у непрацюючого 47-річного перехожого виявили та вилучили 17 набоїв калібру 5,6мм., які являються боєприпасами придатними для стрільби.

В Камянка-Бузькому районі 25-річна громадянка із житлового будинку пенсіонера, шляхом проникнення через вікно, викрали мобільний телефон «Нокіа», радіотелефон та особисті речі, всього на суму 1200 гривень.

В Яворівському районі із поля місцевої мешканки, 18-річний житель району викрав 200 кг капусти на загальну суму 2700 гривень.

Правоохоронцями Самбірського району під час санкціонованого обшуку в помешканні місцевого жителя було виявлено та вилучено 3.75 літри ацетильованого опію.

В Жовківському районі в с.Лавриків водій автомобіля «Део Сенс» вчинив зіткнення із підводою під керуванням 38-річного громадянина, внаслідок чого підвода виїхала на смугу зустрічного руху, де відбулось лобове зіткнення із автомобілем «Део Матіз». В результаті ДТП 30-річний водій «Део Сенс», пассажирка автомобіля та водій підводи з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в лікарню.

В Миколаївському районі в с.Рудники 26-річний водій автомобіля «Фольцваген Поло» несправилась із керуванням та зїхала в кювет, внаслідок чого була госпіталізована в лікарню.

В Пустомитівському районі о 17.30 поблизу с. Конопниця 70-річний водій автомобіля «Фіат Уно» скоїв наїзд на двох малолітніх пішоходів віком 11 та 6 років, а також 31-річну львівянку, яких з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в лікарню.

ГУМВС України у Львівській області
 

You may also like...