Сімейний тиран ледь не задушив 9-річну дочку, яка вступилася за матір

До чергової частину Центрально-Міського районного відділу міліції м. Макіївки звернулася жінка із заявою на свого благовірного, який, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, побив її та неповнолітню дочку, при цьому загрожував убити. 

Із слів дільничного інспектора міліції Центрально-Міського РВ лейтенанта міліції Миколи Слабченко, в один з листопадових днів недолугий батько трьох неповнолітніх дітей в черговий раз повернувся додому неабияк випивши. Вже з порогу чоловік почав ображати і чіплятися до дружини, виражатися на її адресу нецензурною лайкою, а потім, не звертаючи уваги на переляканих дітей, пустив в хід кулаки.

Не витримавши такої поведінки батька, молодшенька дочка заступилася за матір, чим викликала ще більшу лють «п’яного вихователя». Чоловік схопив 9-річну дитину за волосся і завдав декілька ударів по голові, потім схопив дочку за шию і почав душити, примовляючи: «Я уб’ю тебе ».

Злякавшись за життя доньки, мати кинулася захищати її, і чоловік свою увагу переніс на дружину, «нагороджуючи» її новими стусанами. Дивом ухилившись від чергового натиску, жінка змогла вибігти з квартири і повідомити про подію в міліцію.

Наразі неблагополучний батько великого сімейства притягується до кримінальної відповідальності за двома статтями Кримінального кодексу: 120 – загроза вбивством і 125 – умисне легке тілесне ушкодження. Ведеться слідство.

Тетяна Бобровник, Прес-служба Макіївського МУ ГУМВС України в Донецькій області
 

You may also like...