Затримано глухонімого «бізнесмена», який займався збутом марихуани

Так склалося, що люди із обмеженою дієздатністю викликають у кожної людини співчуття. Адже у таких громадян, як правило, тяжке життя. Але із кожного правила є свої винятки. Підтвердження цьому – затримання працівниками міліції глухонімого жителя Нахімовського району. 38-річний чоловік організував та впродовж п’ятьох років займався справжнім «кримінальним бізнесом».

Головний товар – наркотична речовина марихуана. Наркотик добропорядний батько двох маленьких дітей купував в сухому вигляді в Херсонській області. По приїзду до Севастополя розподіляв наркотик між своїми п’ятьма „колегами», які безпосередньо займалися збутом товару. Зв’язок із спільниками та покупцями чоловік підтримував через SMS – повідомлення. Для цього придбав собі мобільний телефон вартістю…. більше 10000 гривень. На чиємусь горі зловмисник за ці роки заробив ще й на євроремонт в квартирі та дорогий автомобіль. Цікаво, що для сусідів стало повною несподіванкою, чим займається тихий, спокійний, привітний чоловік. Сусіди з людяності співчували подружжю, адже дружина зловмисника також глухоніма.

За словами начальника відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в м. Севастополі Олександра Поддубова під час санкціонованого обшуку квартири зловмисника на кухні було виявлено паперову коробку, в якій зберігалася марихуана, – вагою більше 30 грамів. Чоловік вже розпродав товар, і наступного дня збирався їхати поповнювати запаси «отрути».

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилка або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Триває слідство.

ВЗГ УМВС України в м. Севастополі

You may also like...