У Львові «за гарячими слідами» затримано вбивцю охоронця автостоянки

У Львові затримали чоловіка, який жорстоко вбив охоронця автостоянки. Як розповів перший заступник керівника Львівського міського управління міліції Роман Рибіцький, оперативникам знадобилося всього кілька годин, аби розшукати душогуба. 

Повідомлення про цей злочин надійшло приблизно о другій ночі.

«Львів’янин приїхав на автостоянку, аби залишити там свою машину. Побачив, що ворота відчинені навстіж, а охоронця ніде немає. Зайшов до сторожового приміщення та вжахнувся – у калюжі крові лежав невідомий чоловік», – розповідає майор міліції Роман Рибіцький.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Експерти нарахували на тілі загиблого близько двадцяти ножових поранень. Хто так жорстоко розквитався із чоловіком, – вдалось з’ясувати вже над ранок.

«Неподалік від місця злочину, у закинутому будинку, було затримано підозрюваного у цьому вбивстві, – 24-літнього львів’янина. Вилучено низку речових доказів, зокрема, два мобільні телефони, які він забрав у загиблого», – зауважив Роман Рибіцький.

Затриманий уже зізнався у скоєному. Каже, вбив охоронця, бо той начебто образив його.

Як вдалось з’ясувати правоохоронцям, зловмисник лише нещодавно повернувся до Львова. Тут познайомився із 50-річним охоронцем автостоянки. Того вечора вони чаркували разом у сторожовому приміщенні. Випивши зайвого, чоловіки стали сваритися.

«Після цього затриманий вихопив ніж та жорстоко вбив охоронця. Удари наносив у шию та груди», – повідомив перший заступник керівника Львівського міського управління міліції Роман Рибіцький.

Затриманий уже й раніше мав проблеми із законом. Зараз міліціонери перевіряють його на причетність до інших злочинів.

Галина Лемішко, ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

МВС України

 

You may also like...