Кримінальна хроніка Дніпропетровщини

Кримінальна хроніка Дніпропетровщини 

15 січня п. р. до співробітників Апостолівського райвідділу міліції з швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що за наданням медичної допомоги з ушкодженнями середньої тяжкості у вигляді перелому нижньої щелепи до лікарні звернувся непрацюючий, 40-річний громадянин. При опитуванні постраждалого з’ясувалося, що 14 січня п.р. близько 01.00 в м. Зеленодольськ на зупинці громадського транспорту невідомий чоловік побивши руками по голові відкрито заволодів мобільним телефоном потерпілого. Сума завданого збитку склала 1500 грн.. Також, 16 січня п. р. до співробітників Зеленодольського міського відділу міліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що за наданням медичної допомоги до лікарні з забиттям обличчя звернувся непрацюючий, 54-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, 16 січня по провулку Молодіжному невідомий побивши руками по голові потерпілого заволодів мобільним телефоном. Сума завданого збитку склала 700 грн. За скоєння злочинів, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, 21-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальні справи за ч. 1 ст. 187 ККУ («Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)»), та ч. 2 ст. 186 ККУ («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»).

7 січня п. р. співробітниками Солонянського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків в с. Сурсько-Михайлівка у непрацюючого, 32-річного господаря оселі було вилучено восьмизарядний стартовий пістолет, калібру 9 мм. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано самозарядною, короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 ККУ («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладко ствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

14 січня п. р. співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Замполіта Бєляєва у непрацюючого, 35-річного господаря оселі було вилучено восьмизарядний газовий пістолет «RG-88», калібру 9 мм. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 ККУ («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладко ствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

17 січня п. р. співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Аляб’єва у непрацюючого, 31-річного місцевого мешканця було вилучено гранату «РГ-42» без запалу часів Великої Вітчизняної війни. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 ККУ («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладко ствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

17 січня п. р. співробітниками Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в господарському приміщенні одного із будинків по вул.Єрмолова, зі схованки обладнаної непрацюючим, раніше судимий, 46-річним господарем оселі було вилучено обріз одноствольної мисливської рушниці марки «ІЖ-17», 16-го калібру. Також, було вилучено 4,5 кг наркотичної речовини «Макова соломка». Наразі вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ККУ («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...