Мешканка міста Южноукраїнськ не злякалась погроз ножем і не віддала розбійнику своїх речей

До чергової частини Южноукраїнського міськвідділу міліції Миколаївської області зателефонувала жінка і повідомила про те, що невідомий, погрожуючи ножем, намагався відібрати в неї сумочку. 

Про цю подію миттєво було проінформовано всі підрозділи міськвідділу і вже через нетривалий час з’явився й результат. Наряд патрульно–постової служби затримав зловмисника.

Як було встановлено правоохоронцями, близько 19 години тридцятирічна Оксана після роботи поверталась додому. Зайшовши до ліфту, жінка опинилась не одна, адже за нею зайшов невідомий чоловік і, як тільки зачинились двері, незнайомець, доставши ножа та погрожуючи ним, почав виривати з її рук сумку. Але Оксана виявилась «не робкого десятка» і дала нападникові таку відсіч, що він зовсім розгубився і, коли двері ліфту відчинились, чоловік вискочив і намагався зникнути з місця події. Але далеко втекти йому не дозволили оперативний дзвінок жінки до райвідділу міліції та правоохоронці. Затриманим виявився мешканець Одеської області, непрацюючий 1967 р.н.    

За даним фактом слідчим відділом Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївської області проводиться дослідча перевірка, встановлюються обставини події та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Роман Шкуренко, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...