Троє молодиків викрали зі складу приватного підприємства 74 мішки з цибулею

24 лютого до чергової частини Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області звернувся директор приватного підприємства із заявою про те, що невідомі особи з його складу через дах викрали сітки з цибулею, чим заподіяли йому значний матеріальний збиток.

В ході поведених оперативно-розшукових заходів було встановлено, що дану крадіжку скоїли троє молодих людей, які за попередньою змовою, у ніч із 7 на 8 лютого 2011 року прийшли до складу, де зберігалась сільгосппродукція приватного підприємства, для здійснення крадіжки. Один із зловмисників виліз на дах, зсунув шиферину, через отвір проник до приміщення та відчинив двері. До складу зайшли його товариші і почали виносити сітки з цибулею, всього 74 мішки вагою по 17 кілограмів кожен. В ніч з 15 на 16 лютого, злодії вирішили повторити свій злочин, і тим же шляхом знову викрали 60 сіток цибулі. Украдене зловмисники продали, а гроші поділили між собою.

Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області за даними фактами порушено кримінальну справу за ст. 185 ч.3 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до п’яти років.

Н.М.Шуєнко, помічник начальника Первомайського МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
 

You may also like...