Як українка – власниця манікюрного салону та її кавалер робили мільйони на «саунах»-борделях

Любов і Клайд: Як українка – власниця манікюрного салону та її 68-річний англійський кавалер робили мільйони на «саунах»-борделях

Колін Фернандес, Daily Mail (Велика Британія) //
 
Знайомий для українців бізнес? 68-річний британець Клайд Стендінґ подався у секс-індустрію після того, як втратив роботу продавця меблів. Згідно з підрахунками поліції, разом зі своєю українською дружиною та сином за півтора року він заробив на сутенерстві 1,2 млн фунтів. 6 травня вся сім’я почала відбувати термін ув’язнення, ідеться у статті Коліна Фернандеса для британської Daily Mail.
 
Подружжя Стендінґів за півроку витратило на відпочинок 75 тис фунтів. Клайд їздив на Bentley за 73 тис фунтів, а його дружина Любов сиділа за кермом Audi TT за 20 тис фунтів із індивідуальним номерним знаком. Мільйони, які лежали на їхніх рахунках, вони декларували як прибутки від чотирьох лондонських саун. Таємницю багатства пари поліція розкрила, навідавшись до однієї із них, пише у своїй статті Колін Фернандес.
 
Співробітники поліції не виявили жодних парових кімнат, натомість натрапили на 18 повій, які працювали цілодобово, обслуговуючи близько 20 клієнтів на добу за ціною до 120 фунтів за годину.
 
6 травня подружжя Стендінґів разом із сином Джеймсом почало відбувати свій термін за сутенерство.
 
68-річний Клайд Стендінґ подався до секс-індустрії після того, як втратив роботу продавця меблів. Його 42-річна дружина, яка прибула до Британії з України ще студенткою у 1996 році, тримала манікюрний салон під назвою Nails & Beauty у містечку Еппінґу.
 
У чотирьох домах розпусти, які відкрили Стендінґи, працювали повії здебільшого з Румунії, проте були також уродженки Латвії та Туреччини.
 
Згідно з підрахунками поліції, Стендінґи за півтора року заробили 1,2 млн фунтів. Клайда Стендінґа заарештували у червні минулого року, коли він ніс 2 770 фунтів готівкою, обійшовши три свої «сауни», повідомляє видання.
 
Цього ж дня поліція заарештувала його сина, Джеймса, виявивши в сімейному помешканні загалом 13 700 фунтів.
Обвинувачення заявило, що середній тижневий заробіток сім’ї Стендінґів становив 16 тис фунтів.
 
Українську спільницю подружжя заарештували в аеропорту Ґетвік, коли та намагалася перевезти 20 тис фунтів готівкою. Проте, коли її звільнили на поруки, вона покинула Британію.
 
Згідно з вироком суду, Клайд Стендінґ повинен відбути 18-місячний термін ув’язнення, а його дружина та син – річний. Майно подружжя буде конфісковане, зазначає автор.
 
Суддя Саймон Пратт зауважив, що якби повії працювали примусово, то вирок був би куди суворішим.
 
Менеджер манікюрного салону Любові Стендінґ зазначила про свою власницю: «Вона не сподівалася, що потрапить за ґрати. Вона думала, що повернеться сюди до вихідних».
 
Переклад: inozmi 

You may also like...