Ножовим пораненням закінчився конфлікт між п’яним чоловіком та водієм таксі

Інцидент стався у Зінькові. Захмелілий 53-річний зіньківець затіяв сварку з водієм таксі, який намагався пояснити чоловікові, що машина прибула. за викликом іншого клієнта. Безкомпромісний містянин не тільки образив таксиста і нагрубив його пасажирам, але й завдав ножове поранення випадковому свідкові конфліктної ситуації.

Працівники Зінківського райвідділу міліції Олексій Циган, Роман Шейк та Ігор Давидков менше ніж за пів години затримали зловмисника, який намагався втекти з місця скоєння злочину. З’ясовуючи обставини події, міліціонери встановили, що суперечка між водієм таксі та п’яним перехожим зав’язалася 15 липня на вулиці Леніна.

Захмелілий містянин сів у машину, незважаючи на пояснення водія, що таксі під’їхало за викликом і чекає на пасажирів. Замість того, щоб вийти з машини, пасажир почав сваритися і водієві довелося витягувати його майже силоміць.

Роздратований «пасажир» з відстані жбурнув в автомобіль пляшку пива та кинувся навтьоки. Нахабна поведінка зачепила водія і він спробував наздогнати хулігана. Випадковим свідком «перегонів» став знайомий таксиста, який також побіг за втікачем.

Наздогнати чоловіка було ділом кількох хвилин, однак ніж, який він несподівано вихопив, став вагомим аргументом на користь зловмисника. На відміну від таксиста, якому вдалося відхилитися і уникнути удару, його другові пощастило менше – він отримав непроникаюче ножове поранення черевної порожнини.

Доки чоловіки чекали на карету швидкої допомоги, зловмисник втік. Міліцію викликали лікарі. Зловмисника було затримано недалеко від місця події. Ніж, як речовий доказ, вилучено.

Пояснити мотиви своїх дій правоохоронцям чоловік так і не зміг. За словами затриманого, він зовсім не пам’ятає подій того вечора.

На сьогодні відносно нього вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).  Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.

Анна Масельскас, ВЗГ УМВС України в Полтавській області
 

You may also like...