Інформація ДАІ м. Києва на 29.07.2011

За 28 липня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 466 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 218; створення аварійної ситуації – 2, керування в стані алкогольного сп’яніння – 40. За добу зареєстровано 10 ДТП в яких одна людина загинула та 12 отримали травми.

Незаконне заволодіння автотранспортом: Святошинський р-н а/м «ВАЗ-2113», чорний, 2010 р.в., д/н АА7954КН.           

 
Інспекторами ДАІ затримані 8 осіб, які знаходились у розшуку за скоєння злочинів. По «гарячим» слідам співробітниками ДАІ виявлений та затриманий а/м «Рено-Мастер», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 27.07.11 в Київській області. Також виявлені 3 автомобілі («Мазад-3», «ВАЗ-2104» та «Рено-Кенго»), які перебували у розшуку. До райуправлінь міліції за спробу дачі хабара доставлені 2 водії, перевезення та зберігання наркотичних речовин – 1 чоловік, хуліганство – 3, крадіжки – 2, порушення правил зберігання мисливської зброї – 1, паспортно-візових правил – 1.   
                     
З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...