Представившись співробітником міліції, хлопець вирвав у чоловіка мобільний телефон

До чергової частини Ленінського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області звернувся місцевий мешканець 1979 р.н. Він повідомив, що ввечері по пр. Жовтневому невідомий чоловік вирвав із його рук мобільний телефон. Оперативним черговим були зорієнтовані наряди міліції, що здійснювали патрулювання на території району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ленінського райвідділу міліції.

З`ясувалося, що на вулиці в районі заводу «Зоря-Машпроект» до потерпілого підійшов незнайомець і, представившись співробітником міліції, почав вимагати документи. У той момент, коли чоловік показував документи, хлопець вихопив у нього з рук мобільний телефон та втік у напрямку Широкобальского мосту. Правоохоронці приймають заходи по затриманню зловмисника.

Прикмети підозрюваного: вік 20-25 років, зріст 175 см, худорлявої статури.

Був одягнений: біла майка, темні брюки, сірі кросівки.

Шановні громадяни!

Якщо незнайомі особи представляються Вам робітниками соціальних служб, співробітниками органів внутрішніх справ або іншими посадовими особами, обов’язково вимагайте у них посвідчення особи. Запишіть або запам`ятайте дані цієї людини. Якщо співрозмовник викликає у вас підозру або недовіру, звертайтеся до найближчого відділення міліції або за телефоном «102». Адже краще зайвого разу убезпечити себе від злочинного посягання, ніж в подальшому розплатитися своїм майном.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...