У Києві 19-річний нетверезий водій влаштував «нічні перегони» з правоохоронцями

11 жовтня, близько першої  години ночі, працівники відділу ДАІ Шевченківського району столиці під час нагляду за дорожнім рухом на перехресті вулиць Мельникова – Теліги  звернули увагу на білі «Жигулі» третьої моделі. Характер руху авто викликав серйозні сумніви щодо спроможності водія керувати транспортним засобом. До того ж,  такі самі «Жигулі» значилися в орієнтуванні, як викрадені.

Інспектор ДАІ подав знак про зупинку, та водій вимогу правоохоронців проігнорував, лише додав швидкості. Повідомивши чергового про подію, наряд ДАІ розпочав переслідування порушника. Втім водій «здаватися» не збирався.   Втікача не зупинило навіть те, що до переслідування приєдналися ще патрулі. Неподалік від мосту Метро, на Дніпровській Набережній водій – порушник на шаленій швидкості не впорався з керуванням, здійснив наїзд на бордюр і пошкодив переднє праве колесо.  Після вимушеної зупинки  автомобіля, з салону вибігли пасажири – двоє молодих чоловіків та намагалися втекти. За кермом авто перебував 19-річний хлопець. При затриманні  молодики  поводили себе агресивно, то тож «неозброєним оком» було видно, що «герої» перебувають у стані  алкогольного сп’яніння.

У  ході перевірки автомобіля правоохоронці виявили пошкоджений замок запалювання.  Згодом було з’ясовано, що водій керував автомобілем без реєстраційних документів. Затриманих доставлено до районного управління міліції для подальшої перевірки.

За інформацією прес-служби ДАІ м. Києва
 

You may also like...