Допоможіть знайти! Водій з місця ДТП зник, пішохід — загинув

Державтоінспекція столиці просить відгукнутись свідків ДТП, яка трапилась 16 листопада  поточного року. Невстановлений водій керуючи автомобілем «Хонда Акорд» скоїв наїзд на 70 – річного чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому для переходу місці. Водій залишив місце пригоди.

Так, сьогодні о 00 год. 35 хв. на Харківському шосе,48 (Дніпровський район), невстановлений водій, рухаючись зі сторони Ленінградської площі в напрямку вулиці Привокзальної, скоїв наїзд на пішохода. Після чого, водій залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці пригоди. Столична ДАІ звертається до свідків та очевидців даної пригоди з проханням телефонувати 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово).

Лише за два дні співробітники ДАІ зареєстрували 13 дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів. Переважна більшість ДТП сталася в темну пору доби. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі.           

Прес-служба УДАІ міста Києва

You may also like...