Замість пасажира у «Жигулях» їхали… 5 кілограмів наркотиків

Працівники відділення ДАІ Кам’янського району Черкаської області біля села Катеринівка за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ВАЗ-2107» під керуванням 50-річного мешканця міста Сміла.

На вимогу працівників ДАІ водій зупинився та надав для перевірки документи. Начебто нічого незвичайного, але помітне хвилювання та знервованість водія здалися правоохоронцям досить дивними.

Причини такої поведінки стали зрозумілі, як тільки було відкрито задні дверцята салону автомобіля – на сидінні лежали дві 5-літрові пластикові ємності, у яких знаходилася подрібнена сировина зеленого кольору, зовні схожа на коноплі. Загальна вага знайденого «зілля» склала більше 5 кілограмів.

Після такої «знахідки» водієві довелося змінити маршрут руху. Автомобіль, його водія та вантаж було доставлено до Кам’янського райвідділу міліції. Як пояснив затриманий, вказану сировину він приготував для власних потреб, але оскільки розумів, що зберігати вдома її небезпечно, вирішив певну частину закопати у полі.

Наскільки правдиві слова чоловіка, який вже кілька разів потрапляв до поля зору правоохоронців  за різні порушення, з’ясує слідство. Це вже 39 факт незаконного зберігання та перевезення наркотичної сировини, виявлений працівниками ДАІ області з початку року.

Прес-служба Управління ДАІ МВС України
 

You may also like...