«Злодії в законі» залишають Україну

«Злодій в законі»  на прізвисько  «Рамаз»  залишив територію України, а його «колега» повторить цей шлях  найближчим часом.

Працівники ГУБОЗ МВС України продовжують заходи, спрямовані  на нейтралізацію осіб, які  відносять себе до так званих «злодіїв в законі»  і негативно впливають на криміногенну ситуацію.

Як повідомив заступник начальника ГУБОЗ  Віталій Стрижак, одночасно у містах  Львові та Києві  бійцями підрозділу «Сокіл» затримано раніше засуджених  39-річного громадянина Грузії та  37-річного Російської Федерації, відомих у кримінальному світі  на прізвиська «Рамаз» і «Ваха».

За даними правоохоронців,  вони  прибули на територію України з метою перерозподілу сфер впливу в кримінальному середовищі та намагалися  здійснювати контроль над  угрупованнями, які займаються скоєнням злочинів майнового характеру.

Відносно вказаних осіб прийнято рішення про їх видворення та винесено постанову про заборону в’їзду на територію України терміном на п’ять років.    «Рамаз»  вже  знаходиться за межами нашої держави.   «Ваха» також повторить  шлях свого «колеги».

Упродовж року завдяки  зусиллям убозівців  за межі нашої країни видворено дев’ять осіб даної категорії, ще  чотири  притягнуто до кримінальної відповідальності.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України

You may also like...