Наиболее резонансные преступления и события в Украине на 20.12.2011

Як повідомили «УК» в Департаменті зв’язків з громадськістю ВЗГ УМВС України,  упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 7760 заяв про злочини.

За незаконне зберігання зброї затримано одну особу. У правопорушника вилучено обріз мисливської рушниці.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано дві особи. Вилучено 1,1 кг наркотичних засобів.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 114 дорожньо-транспортних пригод, в яких 17 осіб загинули та 135 – травмовані.
У Деснянському районі міста Києва 4 грудня в квартирі 43-річної безробітної знайдено мертвим з ножовим пораненням грудей її 37-річного безробітного співмешканця. У результаті оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 24-річного сина господарки. Попередньо встановлено, що він уночі 4 грудня в зазначеній квартирі під час сварки на ґрунті неприязних відносин убив потерпілого.
 
У Солом’янському районі міста Києва 17 грудня на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 43-річного жителя міста Бородянки Київської області. У результаті оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 30-річного місцевого жителя та 20-річного жителя міста Ірпеня Київської області. Попередньо встановлено, що вони вночі 17 грудня на вулиці столиці під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли смертельні тілесні ушкодження потерпілому.
 
У Святошинському районі міста Києва 19 грудня в квартирі 45-річного безробітного, було знайдено мертвими з ножовими пораненнями 40-річного місцевого жителя та 35-річного жителя міста Броварів Київської області, обидва безробітні раніше судимі. У результаті оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 38-річного безробітного жителя Житомирської області. Попередньо встановлено, що він годину тому в зазначеній квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв убив потерпілих.
 
У місті Одесі 19 грудня 33-річний безробітний місцевий житель, у квартирі за місцем проживання, перебуваючи в стані психічного розладу, задушив свого тримісячного сина. Чоловіка затримано.
 
На Луганщині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб одного з товариств з обмеженою відповідальністю. Вони у цьому році привласнили понад 1,2 млн. грн. бюджетних коштів, виділених на будівництво центру зайнятості населення (роботи фактично не проводилися). Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.
 
В Автономній Республіці Крим працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили лікаря Красноперекопської центральної районної лікарні. Він вимагав та отримав 1,6 тис. грн. хабара від п’яти жителів міста Красноперекопська за видачу їм листів тимчасової непрацездатності. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) КК України.
 
«УК»

You may also like...