В Києві на місці ДТП загинув водій, іншого учасника ДТП доставлено до райуправління міліції (ФОТО)

Сьогодні, 13 січня на проспекті Перемоги біля станції метро «Шулявська»,  близько 3 години ночі, 30-річний киянин, керуючи «Nissan X-Trail» скоїв наїзд на припаркований у крайній правій смузі автомобіль  «Opel Omega». Від удару цей легковик відкинуло на бетонну опору шляхопроводу. А «Nissan»  відлетів на декілька десятків метрів далі.

Внаслідок цього ДТП водій «Омеги» загинув на місці пригоди. Через три дні він святкував би 45-річчя. Отримав травми і водій  позашляховика. Його з закритою черепно-мозковою травмою та забиттям голови було доставлено до лікарні, де надали допомогу, а  далі доправили до райуправління.

З’ясовано, що «Nissan» рухався з боку вулиці Гарматної в напрямку Повітрофлотського шляхопроводу. Чому він не помітив таку габаритну перешкоду буде з’ясовуватись в ході розслідування. Зараз за фактом цієї пригоди  порушено кримінальну справу.

ДТП в Киеве

ДТП в Киеве-2

Столична Державтоінспекція знову звертається до водіїв і радить дотримуватись Правил дорожнього руху, правильно вибирати швидкість, бути уважними за кермом. У минулому році на автошляхах столиці через перевищення безпечної швидкості руху сталося 97 ДТП, в яких 7 осіб загинуло та 127 отримали травми.

За інформацією Управління ДАІ м. Києва

You may also like...