Управління ДАІ у Львівській області інформує про ДТП та затримання водіїв

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області повідомила «УК» про ДТП та затримання водіїв на території регіону.

Водій іномарки, рухаючись заднім ходом, збив пенсіонерку

21 січня о 13.00 годині у місті Стрию на вулиці Торговиця, 22 водій автомобіля «Форд Транзит», 56-річний житель Львова, рухаючись заднім ходом, не вибрав безпечної швидкості руху, скоїв наїзд на пішохода, 73-річну місцеву жительку.

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, закритого перелому правої плечової кістки.

Водій «Мазди» скоїв наїзд на львів’янина, який знаходився на пішохідному переході

21 січня о 17.00 годині у Львові на вулиці Науковій, 30 водій автомобіля «Мазда», 26-річний житель Львова, не надав дорогу пішоходу, який знаходився на нерегульованому пішохідному переході.

Унаслідок цієї ДТП пішохід, 22-річний житель Львова, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кістки правої ноги зі зміщенням та був госпіталізований у травматологічне відділення 8-ї клінічної лікарні міста Львова.

32-річний пішохід потрапив під колеса автомобіля

22 січня близько 6.00 години на автодорозі сполученням Київ-Чоп водій автомобіля «Мерседес Спринтер», 48-річний житель міста Дрогобич, скоїв наїзд на пішохода, 32-річного жителя Львова.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля Правил дорожнього руху. Він у темну пору доби не вибрав безпечну швидкість руху. Зі сторони пішохода – рухаючись по узбіччю автомобільної дороги за межами населеного пункту у попутному з транспортними засобами напрямку руху, він раптово вийшов на проїжджу частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (забій головного мозку, хребтова травма, струс головного мозку) та був госпіталізований у реанімаційне відділення 8-мої лікарні міста Львова.


Затримано водія «ВАЗу», який на тротуарі скоїв наїзд на пішохода та втік

22 січня о 00.30 годині на автодорозі сполученням Львів-Самбір-Ужгород у селі Великий Любінь на вулиці Львівській водій автомобіля «ВАЗ-21083», 20-річний житель Турківського району, скоїв ДТП.

Зокрема, водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на тротуар, де скоїв  наїзд на пішохода, 19-річного місцевого жителя.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (забій щоки та носа) та після огляду лікарями був відпущений додому.

Після автопригоди водій місце пригоди залишив. Однак, у результаті проведених оперативно-пошукових заходів інспектори ДАІ одразу ж виявили та затримали утікача.

Інспектори ДАІ за крадіжку автомобілів виявили та затримали двох чоловіків

21 січня під час проведення оперативно-розшукових заходів інспектори дорожньо-патрульної служби ДАІ у Львові на вулиці Кульчицькій, 1 виявили та затримали 26-річного жителя села Дуліби Стрийського району.

Даний громадянин 21 січня о 15.10 годині викрав автомобіль «Деу-Матіз», який     знаходився у Львові на вулиці Кульчицької. Сам автомобіль було виявлено у Львові на вулиці Петлюри між будинками №18-20.

Затриманого доставлено у Залізничний райвідділ міліції для подальшого з’ясування обставин у цій справі.

Інший випадок стався 21 січня о 19.30 годині. Так, під час нагляду за дорожнім рухом інспектори ДПС ДАІ на вулиці Городоцькій (біля ТЦ «Метро») виявили та затримали автомобіль «Міцубіші Ланцер», який належить 29-річному львів’янину. За кермом автомобіля знаходився 28-річний житель Львова, якого за підозрою у скоєнні крадіжки  було доставлено у райвідділ міліції Львова.

Інспектори ДАІ Львівської області виявили автомобілі з чужими номерними знаками

21 січня інспектори дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції Львівської області під час патрулювання доріг виявили два автомобілі, на яких кріпилися номерні знаки, які належать іншим транспортним засобам.

Зокрема, 21 січня на автодорозі сполученням Київ-Чоп у селі Добряни Стрийського району при перевірці документів на автомобіль «Деу-Ланос», яким керував житель села Тухолька Сколівського району, встановили, що номерний знак, встановлений на даному автомобілі, належить іншому транспортному засобу і знаходиться у розшуку.

Того ж дня, 21 січня, інспектори Кам’янка-Бузького відділення ДАІ у місті Кам’янка-Бузька виявили та затримали автомобіль «Опель Вектра». Під час перевірки вищевказаного транспортного засобу було встановлено, що номерні знаки не належать даному автомобілю, а саме авто на обліку не перебуває.

Даний автомобіль на час проведення перевірки поставлено на арештмайданчик Кам’нка-Бузького райвідділу міліції.

 

Свята закінчились, а водії продовжують святкувати

 

Лише за минулі вихідні, 21 і 22 січня 2012 року, інспектори ДАІ Львівської області виявили 45 водіїв, які керували транспортними засобами, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. За 19 днів січня таких було виявлено 350 осіб.

Зважаючи на те, що водіїв, які їздять напідпитку, найчастіше виявляють у період свят, все ж статистика останніх вихідних свідчить про інше – ця категорія учасників дорожнього руху і надалі продовжує святкувати.

Варто наголосити, що водії, які сідають нетверезими за кермо транспортних засобів, нехтують не лише Правилами дорожнього руху, але й життям та здоров’ям своїм і тих, хто поруч.

Останній такий випадок стався 21 січня о 2.40 годині. Так, на автодорозі сполученням Львів-Шегині біля села Волиця Мостиського району водій автомобіля «Мазда», 40-річний житель міста Чернівці, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечну швидкість руху, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Кадді» під керуванням 31-річного жителя міста Житомир.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажир автомобіля «Мазда», 26-річна жителька міста Чернівці, – тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому склепіння та основи черепа, забою головного мозку важкого ступеня, мозкової коми. Жінку було госпіталізовано у Мостиську клінічну центральну районну лікарню, де вона померла.

У цій ДТП також був травмований пасажир автомобіля «Фольксваген Кадді», 36-річний житель міста Житомир. Чоловіка із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, рваної рана лобної ділянки голови було госпіталізовано у Мостиську клінічну центральну районну лікарню.

Зараз за даним фактом ДТП триває слідство.

УК

You may also like...