Інформація ДАІ м. Києва на 25.01.2012

Як повідомили «УК» у Відділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, за 24 січня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 503 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 65; порушення правил проїзду перехресть – 43, порушення ПДР пішоходами – 22.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу виявлено 33 порушень. У поточному році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 255 рішень, у 139 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За минулу добу  зареєстровано 2 ДТП (1 наїзд на пішохода та 1 зіткнення) в яких 2 особи отримали травми. Для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити у небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити такими елементами одяг дітей.

Незаконних заволодінь автотранспортом не зареєстровано.

Вчора, інспектори ДАІ виявили два автомобіля «ДЕУ ЛАНОС» та «ШКОДА», якими незаконно заволоділи невстановлені особи.
 За підробку документів був затриманий водій автомобіля «Dodge Durango». У нього вилучено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Зокрема, за перевезення вантажу (металобрухту) без відповідних документів було затримано двох водіїв вантажівок. Чоловіків доставлено до райуправління міліції.

За минулу добу, до райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено – 9 осіб; хуліганство – 1; порушення правил зберігання мисливської зброї – 2.        

Майже щодня співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. Так, за 2011 рік задокументовано 273 спроби дачі хабара. За цими фактам порушено 7 кримінальних справ. А з початку цього року вже задокументовано 4 спроби дачі хабара.

Згідно рішення КМДА, у Києві з 25 по 30 січня буде закрито рух транспорту на Набережному шосе

Державтоінспекція столиці повідомляє, що у зв’язку з проведення монтажно-будівельних робіт з 25 по 30 січня щоденно з 23 години до 5 години ранку, буде закрито рух усіх видів транспорту в обох напрямках по Набережному шосе на ділянці від мосту «Метро»  до мосту ім. Є.Патона На час цих обмежень необхідно здійснювати об’їзд  через залізнично – автомобільно мостовий перехід – Дніпровська Набережна-Русанівська Набережна – вулиця Раїси Окіпної – Броварський проспект  – міст «Метро».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.

УК

 

You may also like...