Управління ДАІ у Львівській області інформує:

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області повідомила «УК» про ДТП на території регіону.

У Львівській області жінка, яка впала на проїжджу частину дороги, травмувалась у ДТП

1 лютого о 10.50 годині на вулиці Київській у місті Буськ 39-річна жителька Буського району, знаходячись на тротуарі, послизнулась та впала на проїжджу частину дороги, де її «зачепив» автобус «БАЗ» під керуванням 54-річного жителя Буського району.

Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження (тупа травма живота, забій м’яких тканин лівої руки). На місці події жінці було надано медичну допомогу та відпущено додому.


У Львові 61-річна жінка потрапила під колеса «ВАЗу»

1 лютого о 8.40 годині у Львові на вулиці Городоцькій, 234 водій автомобіля «ВАЗ-2106», 32-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 61-річну львів’янку, яка переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

Попередні причини ДТП – порушення правил зі сторони пішохода. Жінка переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу, не впевнившись у відсутності автомобіля.
 
Унаслідок ДТП – жінка отримала тілесні ушкодження (травматичний перелом і здвиг правого плеча) та була госпіталізована у відділення травматології лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

У Львові жінка-водій «Мерседеса» не впоралась з керуванням, виїхала на тротуар та збила людину

1 лютого о 8.45 годині у Львові  на вулиці Шевченка, 29 водій автомобіля «Мерседес-Бенц», 41-річна жителька Львова, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням та виїхала за межі проїжджої частини дороги на тротуар.

На тротуарі водій автомобіля скоїла наїзд на пішохода, 64-річну жительку Львова, після чого – зіткнулась з деревом.

Унаслідок цієї ДТП автомобіль отримав технічні пошкодження, а пішохід – тілесні ушкодження (струс головного мозку) та була госпіталізована у відділення нейрохірургії лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Попередні причини цієї ДТП – порушення водієм автомобіля правил дорожнього руху. Жінка не вибрала безпечної швидкості руху автомобіля.

УК

You may also like...