Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області  повідомила УК про затримання.

На Львівщині 4 лютого виявлено двох водіїв, які попри заборону судів керували транспортними засобами

Лише протягом 4 лютого 2012 року у Львівській області співробітники Державної автомобільної інспекції виявили двох водіїв, які керували транспортними засобами попри заборону судів.  

Зокрема, 4 лютого під час проведення реєстраційно-екзаменаційних операцій співробітники Бродівського відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ виявили та вилучили у громадянина Г., жителя села Ясенів Бродівського району, посвідчення водія. Як було встановлено під час перевірки, даного водія за рішенням суду було позбавлено права керування транспортними засобами.
 
Того ж дня, 4 лютого, інспектор Кам’янка-Бузького відділення ДАІ у 35-річного громадянина Г. вилучив посвідчення водія. Під час перевірки документів через базу ДАІ, інспектор встановив, що даного водія за рішенням Кам’янка-Бузького районного суду від липня 2010 року було позбавлено права керування терміном на два роки.

Інспектори ДАІ затримали пасажира таксі, який з ножем напав на водія

4 лютого близько 20.00 години у селі Угерсько Стрийського району до співробітників ДАІ, які несуть службу на стаціонарному посту №3 у селі Добряни, звернувся 28-річний житель Дрогобича, який працює приватним таксистом.

Чоловік повідомив, що під час суперечки з громадянином П., 19-річним жителем села Бережниця Жидачівського району, якого він підвозив власним автомобілем до вищевказаного місця проживання, останній, погрожуючи ножем, завдав поверхневої рани лівої руки.

Даного пасажира таксі вже затримано, ніж вилучено. За даним фактом ведеться перевірка.

Варто зазначити, що у 2012 році цей випадок є другим, коли пасажири нападають на водіїв таксі. Попередній випадок стався 14 січня у селі Крехів Жовківського району, коли двоє пасажирів таксі також напали на водія і навіть погрожували йому вбивством.

На Львівщині «Рубіж» виявив автомобіль, який шукали держвиконавці

4 лютого з 8.00 до 20.00 години інспектори ДПС ДАІ під час несення служби на стаціонарному посту №1 за допомогою системи сканування «Рубіж» виявили та  зупинили автомобіль «Хюндай Акцент», який належить жителю міста Дрогобича.

Даний автомобіль знаходиться в орієнтуванні на затримання підрозділом примусового виконання Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області від 10 червня 2011 року.

Даний автомобіль було поставлено на арештмайданчик на час проведення перевірки. 

Інспектори ДАІ затримали водія авто, який у центрі Львова скоїв наїзд на людину та втік

3 лютого об 11.30 годині у Львові на проспекті Свободи, 43 невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на пішохода, 60-річного львів’янина.

Попередні причини ДТП – водій автомобіля рухаючись заднім ходом, не переконався, що це буде безпечно та не створить небезпеки іншим учасникам дорожнього руху, через що скоїв наїзд на людину.

Після скоєння цієї автопригоди водій місце події залишив, а пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді забою лівого гомілково-ступеневого суглобу.

Інспектори ДАІ у результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановили, що наїзд на пішохода скоїв громадянин іншої держави, який керував автомобілем «Форд Фокус».

За фактом ДТП ведеться перевірка.

На Львівщині інспектори ДАІ виявили водія автобуса, який збив велосипедиста

4 лютого о 23.30 годині у чергову частину Червоноградського міського відділу міліції від медсестри Червоноградської центральної міської лікарні надійшло повідомлення про доставлення до них після ДТП 54-річного жителя Червонограда.

Чоловікові медики діагностували політравму, черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій хребта та забій грудної клітки.

Інспектори ДАІ з’ясували, що 4 лютого близько 21.00 години у місті Червонограді на вулиці Львівській на вказаного вище громадянина, який їхав велосипедом, скоїв наїзд водій автобуса «ПАЗ». Після скоєння цієї автопригоди водій автобуса доставив потерпілого з місця ДТП за місцем його проживання.

У результаті проведеної перевірки співробітники Червоноградського міського відділення ДАІ встановили, що наїзд на велосипедиста скоїв водій автобуса «ПАЗ-32053», 48-річний житель міста Червонограда. Попередні причини ДТП – водій автобуса не вибрав безпечну швидкість руху і дистанцію та скоїв наїзд на велосипедиста, що рухався у попутному напрямку.

УК

You may also like...