Кримінальна хроніка Одещини за 03.04.2012

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Одещини надійшли 432 заяви та повідомлення про злочини. Вжитими заходами 229 з них розкрито по «гарячих слідах».

Серед розкритих злочинів – 17 фактів спричинення тілесних ушкоджень, 2 грабежі, 26 фактів шахрайських дій, 19 крадіжок, 30 фактів хуліганства.

Викрито 16 злочинів економічної спрямованості.

Викрито 6 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 30 дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких три особи травмовано.

До Портофранківського ВМ надiйшла заява від Владислава, 1996 р.н., про те, що малознайомий на ім’я «Тигран», перебуваючи у нього в гостях, відкрито заволодів його гаманцем з грошима. Вжитими заходами на центральному автовокзалі по вул. Колонтаївська затримано Тиграна, 1992 р.н., який зізнався у скоєному. Затриманого відпущено під зобов’язання.

Працівниками Хаджибеївського ВМ за підозрою у скоєнні крадіжки телефону з міського бару у Оксани, 1973 р.н, затримано Інну, 1974 р.н, яка зізналась в скоєнні даного злочину та видала викрадений телефон. Затриману відпущено під зобов’язання.

До Суворовського РВ надійшла заява від Аліни, 1993 р.н., про те, що весною минулого року невстановлений зловмисник з її серванту викрав золоті вироби на суму 20000 грн. В ході перевірки повідомлення дільничним інспектором міліції за місце мешкання затримано непрацюючу Олену, 1990 р.н., від якої отримано правдиві свідчення, що викрадені золоті вироби продала, а гроші витратила на власні потреби. Затриману відпущено під зобов`язання.

До Саратського РВ із заявою звернувся директор товариства з обмеженою відповідальністю Сергій, 1976 р.н., мешканець с. Широка балка Біляївського району, про те, що невідома особа з поля на східній околиці с. Крива балка викрала 38 дерев’яних виноградних стовпчиків. Сума збитку 1026 грн. В ході проведеної роботи встановлено, що крадіжку скоїв Геннадій, 1966 р.н., мешканець с. Над’ярне, який зізнався у скоєнні злочину. Викрадене вилучено та повернуто власнику.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
 

You may also like...