Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ Львівщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області.

У Львові зіткнення автомобілів призвело до наїзду на пішохода

4 квітня о 15.00 годині у Львові на перехресті вулиць Боберського-Зерова водій автомобіля «ВАЗ-212140», 54-річний житель Львова, скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-210994» під керуванням 26-рінчого львів’янина.

Після зіткнення автомобіль «ВАЗ-212140», отримавши інерційний рух, виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на пішохода, 77-річну місцеву жительку.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля «ВАЗ-212140» правил проїзду перехресть.

Унаслідок цієї автопригоди пішохід отримала тілесні ушкодження (забійна гематома лівого передпліччя, часткове пошкодження медіальної зв’язки лівого колінного суглобу) та після огляду лікарями травмпункту №2 була відпущена додому.

У Львові водій автомобіля скоїв подвійне зіткнення: травмовано 44-річну жінку

4 квітня о 16.30 годині у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про звернення до них за медичною допомогою 44-річної жительки Львова.

Жінка повідомила, що тілесні ушкодження отримала 2 квітня о 12.05 годині у Львові на вулиці Липинського, 54, будучи пасажиром автомобіля «Шкода», яким керувала 28-річна жителька Пустомитівського району.

Як з’ясували інспектори ДАІ, 52-водій автомобіля «Фольксваген», не дотримуючись безпечної дистанції, скоїв зіткнення з вказаним вище автомобілем «Шкода», а також з  автомобілем «Опель» під керуванням 30-річного львів’янина.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажир автомобіля «Шкода» – тілесні ушкодження. У жінки – забій поперекового відділу хребта. Після огляду лікарями жінку було відпущено додому.

На Львівщині 56-річна жінка потрапила у ДТП

3 квітня близько 23.00 години на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Малехів водій автомобіля «Фіат Добло», 39-річний житель Стрия, скоїв наїзд на пішохода, 56-річну жительку села Новий Яричів Кам’янка-Бузького району.

Попередні причини ДТП – жінка-пішохід неочікувано вийшла на проїжджу частину дороги.

Унаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження (забійна рвана рана лобної ділянки голови, садна обличчя, струс головного мозку). Від госпіталізації жінка відмовилась.

За даним фактом ДТП триває перевірка.


Інспектори ДАІ Львова затримали водія авто, який скоїв наїзд на жінку і втік

4 квітня інспектори ДАІ у результаті проведених оперативно-розшукових заходів виявили та затримали водія автомобіля «Чері», 37-річного жителя Городоцького району, який скоїв ДТП та втік з місця події.

Аварія сталась 15 березня о 14.15 годині у Львові на перехресті вулиць Бандери-Вербицького, де відбувся наїзд на жінку-пішохода, 56-річну жительку Львова. Після ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, а водій з місця події втік.

У Львівській області виявлено іномарку з «підробкою»

4 квітня інспектори ДПС ДАІ у Львові на вулиці Стрийській (біля «Іподрому») за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Фольксваген-Гольф», яким керував 21-річний житель міста Городок.

Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів було виявлено, що номерна панель з номером кузова вварена в кузов кустарним способом – за периметром її кріплення. Після проведеної експертизи факт «підробки» було доведено. Для проведення подальшої перевірки автомобіль і водія було доставлено у Сихівський райвідділ міліції.

На Львівщині виявлено автомобілі з металобрухтом без документів

4 квітня у Львові та області інспектори дорожньо-патрульної служби Державної автомобільної інспекції виявили та задокументували одразу два факти перевезення транспортними засобами металобрухту, на який у водіїв не було документів.

Зокрема, 4 квітня об 11.30 годині інспектори ДАІ на автодорозі сполученням Броди-Тернопіль у  селі Яснище Бродівського району зупинили автомобіль «ЗІЛ-431610» під керуванням 56-річного жителя Теребовлянського району Тернопільської області. Чоловік перевозив брухт чорних металів без відповідних документів.

Інший випадок було зафіксовано того ж дня, 4 квітня, о 14.00 годині. Інспектори ДПС ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом у місті Львові на вулиці Снопківській за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ЗІЛ-138», яким керував 34-річний львів’янин. Даний водій на автомобілі перевозив вантаж (металобрухт) без відповідних документів. Для подальшого вияснення обставин водія та автомобіль було доставлено до Галицького райвідділу міліції.

УК

You may also like...