На Львівщині затримали злодія, який вивіз цілу підводу металу

До Пустомитівського райвідділу міліції звернувся директор ТЗОВ. Чоловік розповів правоохоронцям, що вночі 13 травня із будівельного вагончика, що знаходиться на території підприємства викрали 160 кілограмів інструментальної сталі, три залізні плита, а також 60 кілограмів інших металів. Сума збитків становить п’ять тисяч гривень.

Правоохоронці за «гарячими слідами» затримали зловмисника. Ним виявився 52-річний непрацюючий.

У міліції чоловік в усьому зізнався. Він розповів, що вже давно запланував крадіжку металу, але не знав чим його вивести. Згодом знайшов власника підводи і попросив його відвести метал до пункту прийому металобрухту. Водій транспортного засобу навіть не здогадувався, що метал належить до товариства з обмеженою відповідальністю.

Коли зловмисник здав метал, то гроші одразу не отримав. Йому сказали прийти наступного дня. Коли ж він прийшов по гроші, то на порозі на нього чекали правоохоронці.

«Проти чоловіка вже порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка)», – розповів Ігор Підлужний, начальник Пустомитівського РВ.

ВЗГ ГУМВС України у Львівські області

You may also like...