Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 05.06.2012

Про крадіжку свого скутера «Навігатор» повідомив правоохоронців 25-річний житель Лучківці. Правоохоронці Бродівського РВ встановили, що крадіжку скоїв неповнолітній житель сусіднього села Ражнів. Речовий доказ наразі вилучено, триває дослідча перевірка.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів розшуківці Дрогобицького МВ встановили, що 38-річний мешканець Трускавця в березні цього року в маршрутному таксі «Залокоть-Дрогобич» з сумочки невідомої жінки викрав гаманець, в якому знаходились гроші в сумі 700 гривень та банківські карти на суму 1000 гривень. Встановлено, що викрадені речі належать 38-річна мешканці села Лішня Дрогобицького району.

В Золочівський РВ звернулись дві місцеві мешканки, які повідомили, що в одному з барів Золочева невідомий викрав їхні особисті речі. Правоохоронці встановили, що 45-річний непрацюючий поцупив дві сумочки, дві куртки та гроші у сумі 350 гривень. Триває перевірка.

В Кам′янко-Бузький РВ звернувся 51-річний житель села Дернів, який повідомив, що в період з березня по квітень 2012 року із його господарського приміщення  невідомі особи шляхом злому вхідних дверей викрали плуг, вартістю 3500 гривень. Міліціонери затримали 23-річного та 18-річного місцевий жителів.

50-річна львів’янка повідомила правоохоронців шевченківського РВ про те, що з її квартири шляхом вільного доступу невідомі особи викрали гроші у сумі 5000 доларів США, 400 євро, 3000 гривень. За підозрою у скоєні цього злочину працівники міліції затримали двох 25-річнх непрацюючих львів’ян. Триває перевірка.

В Яворівський РВ звернувся 27-річний львів’янин, який повідомив, що з його дачної ділянки в селі Кожичі шляхом вільного доступу невідомі викрали  48 листів металевої бляхи на суму 180 гривень. Співробітники сектору ДІМ встановили, що бляху поцупив раніше судимий 23-річний місцевий житель.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

You may also like...