Інформація ДАІ м. Києва за 30.06-01.07.2012

За 30 червня -1 липня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 859 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 450; порушення правил проїзду перехресть – 16, порушення ПДР пішоходами – 13. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 84 відповідних протоколи. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за вихідні виявлено 104 порушення.

За вихідні дні зареєстровано 7 ДТП (1 наїзд на пішохода), в яких 9 осіб отримали травми. Зверніть увагу! Тільки 1 липня в столиці сталось 3 ДТП за участю двохколісних транспортних засобів, два з яких за участю велосипедистів. Зважаючи на те, що ця категорія учасників дорожнього руху у разі виникнення ДТП практично не захищена, не буде зайвим ще раз нагадати водіям – сідаючи за кермо не варто ігнорувати елементарними правилами безпеки – одягати шолом та відповідні захисні засоби. І звичайно ж, щоб уберегти себе від біди необхідно неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом.

Зареєстровано 2 незаконних заволодіння транспортними засобами, одне з яких розкрито. Так, 30 червня у Шевченківському районі, по вулиці Пушкінській,31 викрали мотоцикл «FB 150T-10D». За «гарячим» слідом працівниками міліції був затриманий чоловік, який скоїв незаконне заволодіння, його доставили до райвідділу. 1 липня 0 8 годині ранку до Печерського райуправління звернувся власник автівки і повідомив, що на вулиці Старонаводницькій,6-б у нього викрали автомобіль «Lexus LX570», чорного кольору, номерний знак АА0342ВР. Прийнято міри розшуку.
 
Вчора, інспекторами ДАІ виявлено два автомобілі, що знаходились у розшуку. Обидва авто марки  «Деу Ланос».
 
До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено – 3 особи, за хуліганство-2, за нанесення тілесних ушкоджень-1.    
 
У Печерському районі співробітники полку ДПС ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Jeep Grand Cherokee. Під час перевірки інспектори ДАІ встановили, що свідоцтво про реєстрацію авто викликає сумнів у дійсності. Водія доставлено до райуправління міліції.
 
Столична Державтоінспекція нагадує, що до 01.00 год. 7 липня 2012 року перекрита офіційна фан-зона турніру УЄФА ЄВРО-2012 – на Майдані Незалежності та по вулиці Хрещатик на відрізку від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького. Звертаємо також увагу водіїв на те, що до 7 липня буде заборонено паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста, а саме:
 – вул. Б. Хмельницького від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
 – вул. Прорізна від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
 – вул. Городецького від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.
 
 

 

 

You may also like...