В Краснограде, пьяный балбес, пытаясь угнать автомобиль, повредил пять машин и сбежал

У Червонограді п’яний молодик, намагаючись викрасти автомобіль, пошкодив п’ять автівок і втік

Як повідомили «УК» в  ВЗГ ГУМВС України у Львівській області ,  у Червонограді 30 липня о 3.00 годині компанія молодиків розпивала спиртні напої. Один з хлопців так напився, що поцупив ключі від автомобіля «Toyota Corolla» у свого друга і вирішив викрасти автомобіль.
 
Хлопець зайшов на стоянку і сів у авто, але, оскільки був на підпитку, то не зміг виїхати зі стоянки. Після того, як 22-річний молодик пошкодив п’ять автомобілів та розбудив охоронців стоянки, йому не залишилось нічого іншого, як тікати. Перескочивши через паркан, зловмисник «накивав п’ятами».
 
«У результаті проведених оперативно-розшукових заходів ми затримали зловмисника. Він у всьому зізнався, розкаявся у скоєному і пообіцяв відшкодувати збитки», – розповів Володимир Корчевський, начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області.
 
Зараз вирішується питання про порушення Кримінальної справи за ознаками ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.
 
«УК»
 

You may also like...