Ссора пьяных друзей закончилась убийством

Сварка п’яних товаришів закінчилась убивством

 Тривала дружба двох чоловіків закінчилася трагічно. Алкоголь став основною причиною сварки між товаришами, а, як наслідок, і вбивство одного з них – 32-річного жителя міста Львова.
 
30 липня о 22.25 годині у Шевченківський райвідділ Львівського міського управління міліції від медиків надійшло повідомлення пр. доставлення у лікарню швидкої медичної допомоги 32-річного жителя Львова. Лікарі встановили чоловікові діагноз «проникаюче поранення черевної порожнини середньої лінії живота». Дані тілесні ушкодження виявилися для львів’янина смертельними.
 
Співробітники міліції одразу взялися за розслідування цієї справи. Зокрема, під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що 30 липня  близько 21.30 години у Львові на вулиці Величковського 39-річний львів’янин ножове поранення  32-річному чоловікові, внаслідок чого останній помер.
 
Як повідомив заступник начальника відділу управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області Василь Шморгун, того дня двоє товаришів вирішили зустрітися. Один з них взяв автомобіль і обоє поїхали у центр міста. Там в одному з розважальних закладів вони розпивали спиртні напої, а коли добряче напились, вирішили пороз’їжджатися по хатах. Однак ані один, ні інший на ногах добре не тримались. Тоді власник автомобіля викликав на підмогу свого шваґра, аби той відвіз їх додому.
 
Ще по дорозі нетверезі чоловіки почали конфліктувати: власнику автомобіля не сподобалося, що його пасажир надто голосно говорить по телефону. Сварка продовжилася і на вулиці Величковського, де жив 32-річний чоловік. Слово за словом і словесна сутичка переросла у бійку. Тоді власник автомобіля з «бардачка» автомобіля витягнув ніж, яким і завдав смертельних ударів товаришу. 
 
На сьогодні відносно 39-річного жителя Львова порушено кримінальну справу за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.
 
ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області 

You may also like...