Во Львове преступник пытался ограбить банк с помощью ножа

Правоохоронці затримали 26-річного львів’янина, який скоїв напад на відділення банку

Як повідомили «УК» в  ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,  23 серпня о 15.30 годині на номер 102 надійшло повідомлення про те, що у Львові невідомий чоловік спробував пограбувати відділення банку, розташованого на вулиці Зеленій.  

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівники банку розповіли, що чоловік цілий день був у їхньому відділенні. Впродовж дня невідомий цікавився питаннями щодо кредитів і депозитів. 

«Близько 15.00 години ми запитали у чоловіка, на що він чекає. На це відвідувач відповів, що йому мають привезти довідку і він буде оформляти депозит», – розповіла працівник банку. 

Вспомним, что ежегодно в Украине возбуждаются сотни тысяч уголовных дел. В реестре же адвокатов зарегистрировано всего 32 тыс. адвокатских свидетельств. По новому кодексу, к защите могут привлекаться до пяти адвокатов. Потому сложно переоценить качество защиты, если адвокат одновременно будет вести десятки уголовных дел. К сожалению, нельзя назвать правовую систему Украины совершенной, а действующее законодательство качественно проработанным.  Адвокат по уголовным делам Львов

Через кілька хвилин зловмисник підійшов до касирки та приставив їй ніж до шиї. При цьому він наказав жінці віддати усі гроші. Касирка почала кричати, а інші працівники фінустанови вибігли на вулицю – закликали на допомогу. 

«До банку зайшов перехожий, він узяв крісло і сказав нападнику кинути ніж», – каже працівниця банку. 

До приміщення також прийшов охоронець зі сусіднього магазину, а за кілька хвилин там вже були працівники Личаківського райвідділу міліції. 

«Грабіжника затримали. Зараз проводяться слідчі дії, вирішується питання про порушення кримінальної справи», – розповів Павло Гарасим, перший заступник начальника ЛМУ ГУМВС України у Львівській області. 

Зловмисник розповів правоохоронцям, що скоїв напад на банк заради своєї матері, яка лежить у лікарні. 

«УК»

You may also like...