Кримінальна хроніка Житомирщини на 26.09.2012

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 283 повідомлення, 271 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, факти нелегального обігу наркотиків, шахрайства та інші. У 105 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 190 порушень правил дорожнього руху, 25 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

25 вересня до Романівського РВ міліції звернувся житель с. Булдичева із заявою про те, що у приміщенні одного з кафе райцентру з кишені його куртки невідомим викрадено гроші в сумі 160 гривень.
Дільничними інспекторами міліції за підозрою у скоєнні злочину затримано непрацюючу 23-річну жительку с. Каменя.

До Новоград-Волинського МВ звернувся 21-річний житель райцентру, повідомивши про те, що напередодні близько 23.00 з його квартири чоловік на ім’я Артем скоїв крадіжку ноутбука вартістю 5 тис. гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 19-річного громадянина Російської Федерації, який прибув в Україну до родичів.

Минулої доби до Любарського РВ звернулась продавець одного з магазинів із заявою про те, що в період з 10.00 до 11.00 невідома особа, перебуваючи в приміщенні магазину, з її жіночої сумки, шляхом вільного доступу, скоїла крадіжку мобільного телефону.
За підозрою у скоєнні крадіжки оперативники карного розшуку затримали 62-річного пенсіонера, жителя райцентру, в якого викрадене вилучено.

Шановні громадяни! Перебуваючи у місцях масового скупчення людей, у кафе, барах, розважальних закладах, будьте уважними та обачними. Пам’ятайте, мобільний телефон, у першу чергу, – сучасний засіб зв’язку, а тому не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати його можливості та різноманітні функції при сторонніх особах. Цим Ви можете привернути увагу потенційного злодія. Ніхто, крім Вас самих, не убереже Вас від любителів легкої наживи.

«Житомир-Онлайн»

 

You may also like...