Кримінальна хроніка Житомирщини на 30 жовтня 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 202 повідомлення, 188 з яких із ознаками злочинів крадіжки чужого майна, хуліганство та інші. У 46 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 133 порушення правил дорожнього руху, 11 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Минулої доби до Корольовський РВ надійшло повідомлення про те, що з одного з маркетів міста Житомира, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено продукти харчування на загальну суму 231 гривня.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали раніше судимого 27-річного непрацюючого жителя Житомирського району.

29 жовтня до Бердичівського міськвідділу із заявою звернулась 47-річна жителька райцентру, повідомивши про те, що з її квартири, шляхом підбору ключа до замка вхідних дверей, невідомим викрадено ювелірні вироби із золота та гроші. Сума збитку становить 13500 гривень.
Наразі працівники міліції вживають усіх необхідних заходів для встановлення обставин учинення злочину та затримання причетних до його скоєння осіб.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про захист ваших осель та безпеку свого майна. Не запрошуйте в гості малознайомих людей, намагайтесь не залишати навіть на нетривалий час без нагляду сторонніх у своєму житлі. Надійність замків та закриті вікна і квартирки – одне з перших правил безпеки, якщо ви йдете з дому. У разі наявності значних коштів або інших цінностей для їх збереження краще користуватися послугами банківських установ.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...