Кримінальна хроніка Житомирщини на 9 листопада 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 239 повідомлень, 223 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 67 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 212 порушення правил дорожнього руху, 15 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

8 листопада до Малинського МВ із заявою звернулась жителька району, 1939 р.н., повідомивши про те, що з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 2,5 тисячі гривень.

Наразі працівники міліції вживають усіх необхідних заходів для встановлення обставин учинення злочину та затримання причетних до його скоєння осіб.

Цього ж дня до Ємільчинського райвідділу звернулась 60-річна непрацююча місцева жителька із заявою про те, що в райцентрі, шляхом вільного доступу, невідомий викрав її велосипед, який вона залишила без нагляду. Сума збитку встановлюється.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали місцевого жителя, 1965 р.н., викрадений велосипед вилучили.

Працівники відділу боротьби незаконного обігу наркотиків Богунського РВ в обласному центрі затримали непрацюючого 34-річного місцевого жителя, в якого виявили та вилучили медичний шприц з частково заповненою рідиною коричневого кольору. Вилучене наразі направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту – карається штрафом або виправними роботами або арештом, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...