Кримінальна хроніка Житомирщини на 27 листопада 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 356 повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та iнших подій, серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків, хуліганства та інші.
Припинено 169 порушень правил дорожнього руху, 9 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

26 листопада до Житомирського РВ звернулась жителька с.Василівки, повідомивши про те, що 28-річна мешканка с.Садків, перебуваючи на подвір’ї її домогосподарства, відкрито заволоділа жіночими черевиками, спортивними штанами та курткою заявниці.

Вжитими заходами за підозрою у скоєнні грабежу працівники міліції вказану заявницею особу затримали. Викрадені речі вилучено.

До Андрушівського РВ міліції звернулась пенсіонерка, жителька с. Ярешок, із заявою про те, що в період часу з 24 по 26 листопада п.р. із приміщення її будинку, шляхом зриву навісного замка, невідомим викрадено алюмінієвий бідон, а з підсобного приміщення домогосподарства – 4 качки.
Черговим нарядом міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримано непрацюючого 42-річного місцевого жителя.

Минулої доби в с.Виноградівці Любарського району охоронці одного з аграрних товариств на кукурудзяному полі затримали непрацюючого 49-річного місцевого жителя, який викрав понад центнер качанів кукурудзи.
Про подію було повідомлено до Любарського РВ УМВС, працівникам якого й передали затриманого.

Про крадіжку 176 кг кукурудзи з поля, що належить одній з аграрних фірм Ружинського району, було також повідомлено до місцевого райвідділку міліції.
Вжитими заходами черговим нарядом за підозрою у скоєнні злочину затримано непрацюючу 44-річну жительку с. Мотовилівки, в якої викрадені качани вилучено.

26 листопада до Корольовського РВ звернувся житомирянин, повідомивши, що в приміщенні одного з кафе міста невідома особа, під приводом надання інформаційних послуг з приводу оренди житла, шляхом обману та зловживання довірою заявника, заволоділа його грошима в сумі 300 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні шахрайства затримали непрацюючу 21-річну жительку обласного центру.

Шановні громадяни! Аби не потрапити на гачок шахраїв, завжди і в усіх справах будьте більш, ніж уважними. Пам’ятайте, що шахрайство важко зафіксувати, довести, а тим більше знайти винних у його скоєнні. Ніщо, окрім вашої обережності, не вбереже вас від витівок пройдисвітів.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...