Кримінальна хроніка Житомирщини на 11 грудня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 264 повідомлення, 46 з яких з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків та інші. У 16 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 131 порушень правил дорожнього руху, 5 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

10 грудня до Бердичівського МВ із заявою звернулась 37-річна жителька м. Бердичева повідомивши, про те, на місцевому ринку з її торгівельного кіоску, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гаманець, в якому знаходились гроші в сумі 7 тисяч гривень.

Працівники міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затриманли 32-річного жителя м. Житомира.

До Корольовського райвідділу звернулась жителька обласного центру,1987 р.н., із заявою про те, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено золоті сережки вартістю 2 тисячі гривень.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали неповнолітню місцеву жительку, у якої викрадені сережки вилучили.

Минулої доби працівники роти міліції особливого призначення "Беркут" в м. Житомирі затримали 50-річного непрацюючого місцевого жителя, в якого під час поверхневого огляду виявили та вилучили 4 ножі, які направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.

Шановні громадяни! Нагадуємо Вам, що за носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу статтею 263 Кримінального Кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...