Інформація ДАІ м. Києва на 28.12.2012

За 27 грудня співробітниками столичної ДАІ виявлено 552 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 138 відхилень від правил. Виявлено 30 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Крім того виявлено 22 пішоходи-порушники.

За добу в столиці було зареєстровано 6 ДТП (з яких 5 – наїзди на пішоходів), в яких 6 осіб отримали травми.

За добу зареєстровано 3 незаконних заволодіння транспортними засобами: Деснянський район, автомобіль «TOYOTA PRADO», д.н. АІ3093ВХ, 2008 р.в., чорного кольору; Печерський район, автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER 200», д.н. АА2423НР, 2008 р.в., сірого кольору; Печерський район, автомобіль «LEXUS LX 570», д.н. АА2000КЕ, 2010 р.в., чорного кольору. Прийнято міри розшуку.
Інспекторами ДАІ в Святошинському районі затримано громадянина, що перебував у розшуку за скоєння злочину. Крім того, співробітниками Державтоінспекції виявлено 3 громадян, що перевозили ялинки без необхідних документів. Усіх правопорушників доставлено до райуправліннь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці і надалі спостерігатиметься ускладнення погодних умов. А це безумовно ускладнить рух транспорту і пішоходів. У зв’язку з цим Державтоінспекція звертається до киян та гостей міста зважити на складні погодні умови і не залишати автомобілі на краю проїзної частини, оскільки це значно ускладнює прибирання снігу. Також ДАІ звертається з проханням до водіїв – до поліпшення дорожньої обстановки, по можливості, облишити поїздки на власному транспорті. ДАІ радить в умовах снігопаду рухатись з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну сигналізацію.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...