Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 05.04.2013

За 4 квітня співробітники столичної ДАІ виявили 553 порушення правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 159 відхилень від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 36 водіїв. Крім того, виявлено 31 пішохода, які порушували правила дорожнього руху.

За минулу добу в столиці зареєстровано 5 ДТП, в яких шість осіб отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

За минулу добу зареєстровано один факт незаконного заволодіння транспортним засобом: так, у Дарницькому районі невідомі викрали автомобіль «ВАЗ-21154», зеленого кольору, н.з. ВМ6029АТ, 2011 року випуску. Прийнято міри розшуку.

В четвер, співробітники ДАІ у Святошинському районі за підробку документів затримали громадянина. В цьому ж районі інспектори ДПС ДАІ за незаконне зберігання наркотичної речовини затримали чоловіка. В Солом’янському районі працівники Державтоінспекції затримали водія вантажівки «MAN», який намагався встановити МАФ без необхідних документів. Крім того, інспектори ДАІ затримали трьох громадян, які перебували у розшуку за вчинення злочинів. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...