Кримінальна хроніка Житомирщини за 12 квітня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 307 повідомлень, 65 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 23 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 125 порушень правил дорожнього руху, 13 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

11 квітня до Корольовського райвідділу міліції звернулась 28-річна жителька обласного центру із заявою про викрадення її мобільного телефону. Жінка розповіла, що залишила телефон на деякий час без нагляду на столі в одному з офісних приміщень, чим і скористався зловмисник. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 24-річного житомирянина, у якого вилучили викрадене. Наразі встановлюються всі обставини події.

До Овруцького райвідділу міліції звернулась 37-річна жителька райцентру із заявою про те, що з її банківського рахунку було знято кошти в сумі 1350 гривень. Жінка пояснила, що кілька днів тому втратила банківську картку. Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 35-річну жительку району. За даним фактом розпочато розслідування.

До Червоноармійського райвідділу міліції звернулась 27-річна жителька одного з сіл району із заявою про те, що кілька днів тому з її сумочки було викрадено гроші та банківські картки, а згодом з одного з рахунків зловмисник зумів зняти кошти в сумі 300 гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні правопорушення затримали 26-річну односельчанку заявниці, у якої вилучили речові докази. Встановлюються всі обставини події.

Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. В громадських місцях не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Не забувайте про те, що не можна зберігати пін-коди та іншу таємну інформацію щодо доступу до ваших банківських рахунків разом з пластиковими картками. Не повідомляйте нікому конфіденційну інформацію, що може полегшити доступ до ваших заощаджень.

СЗГ УМВС України в Житомирвькій області
 

You may also like...