Встановлюється особа невідомої злочинниці (фоторобот)

Доманівським РВ УМВС України в Миколаївській області за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ст. 190 ч. 1 КК України встановлюється особа невідомої жінки, яка при спілкуванні назвалася Сонею.

Соня

Прикмети: зріст близько 150 см, худорлявої статури, смаглява шкіра, очі – карі, волосся – чорне з сивиною, зачесане назад та зібране на потилиці в хвіст або гульку. В вухах сережки з срібного металу з камнем темного кольору. В одному вусі – 2 сережки, в іншому – одна сережка.

Була одягнена: в чорну шкіряну куртку до пояса, чорний гольф прозорий в квітку, джинсову юбку до коліна темно – синього кольору та шкіряні напівчоботи чорного кольору.

Мала при собі сумку через плече чорного кольру з каменями білого кольору. Спілкувалася українською мовою з західно – українським акцентом.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян допомогти встановити особу невідомої жінки, а також її місцезнаходження. Громадян, які стали жертвою злочинну, просимо повідомляти за тел.(05152) 9-14-32, «102» або звертатися за адресою: смт. Доманівка, вул. Леніна, 31 (Доманівський РВ УМВС України в Миколаївській області).

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...