Кримінальна хроніка Житомирщини на 3 липня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 347 повідомлень, 91 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами, шахрайства та інші. У 33 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 282 порушення правил дорожнього руху, 51 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

2 липня до Богунського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 26–річного житомирянина про те, що з його автомобіля викрадено барсетку з грошима. Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 17–річного місцевого жителя. За даним фактом розпочато розслідування.

До чергової частини Любарського райвідділу УМВС звернувся 54-річний місцевий житель з приводу крадіжки грошей з його будинку. Дільничні інспектори міліції на місці події встановили, що зловмисник скористався неуважністю господаря та вчинив правопорушення. Наразі за підозрою у скоєнні крадіжки затримано З0-річного односельчанина заявника, який у скоєному зізнався.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях та не залишайте їх у салонах автомобілів. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю та транспортні засоби від посягань зловмисників. Оберіть зручний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...