Кримінальна хроніка Одещини за 30.07.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 189 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Біляївського РВ надійшла заява від жителя с. Нова-Еметівка, 1987 р.н., про те, що невстановлений зловмисник незаконно заволодів його автомобілем "Мазда-626", який знаходився біля будинку за місцем мешкання. В ході досудового слідства встановлено місцезнаходження викраденого транспортного засобу та викрито односельчанина заявника, 1973 р.н., якому повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Малиновського РВ затримано жителя Ізмаїльського району, 1972 р.н., та одеситку, 1975 р.н., які застосувавши насилля не шкідливе для життя та здоров’я до пенсіонерки, 1934 р.н., вирвали з її рук гроші у сумі 600 грн.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито Олександра, 1992 р.н., який шахрайським шляхом, під приводом зателефонувати, заволодів мобільним телефоном у Людмили, 1970 р.н.

 

До Приморського РВ надійшла заява від приватного підприємця, 1963 р.н., про те, що малознайомий хлопець шахрайським шляхом, під приводом розвитку бізнесу, заволодів його грошима в сумі 500 000 грн. Вжитими заходами у скоєнні даного злочину викрито мешканця м.Южне, 1976 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Малиновського РВ надійшла заява від жительки Овідіопольського району, 1964 р.н., про те, що малознайомий чоловік, знаходячись на ринку «Свід», з хуліганських спонукань, безпідставно погрожував їй фізичною розправою та ножем кидався у бійку. На неодноразові зауваження припинити хуліганські дії не реагував. За скоєння даного злочину обґрунтовано підозрюється Леонід, 1968 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Шевченківського ВМ із заявою звернулась Ганна, 1993 р.н., щодо прийняття заходів до невстановленої особи, яка шляхом вільного доступу викрала з її квартири айпад вартістю 5900 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями у скоєні вказаного злочину було викрито 31-річного Романа, від якого надійшли правдиві свідчення. На теперішній час проводяться заходи щодо вилучення речових доказів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) КК України.

 

До Портофранківського ВМ надійшла заява від Надії, 1955 р.н., щодо прийняття заходів до малознайомої Вікторії, яка шахрайським шляхом, під приводом допомоги своєму синові, який був учасником ДТП, заволоділа у неї грошима в сумі трьох тисяч доларів США. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 51-річну Вікторію.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...