У Бердичеві упродовж кількох годин затримали вбивцю 27-річного чоловіка

Близько 3 години 29 серпня до Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення про вбивство. Правоохоронці, з’ясувавши обставини злочину, упродовж кількох годин встановили та затримали причетну особу.

До чергової частини на лінію «102» зателефонував диспетчер екстреної медичної допомоги та повідомив, що неподалік одного з кафе райцентру на вулиці під час надання лікарської допомоги помер молодий чоловік.

У незнайомця було зафіксованого три проникаючі ножові поранення грудної клітини спереду.

Усі обставини загибелі молодої людини з’ясовували працівники слідчо-оперативної групи, що прибули на місце події. Так було встановлено, що потерпілим є 27-річний місцевий житель, а ножові поранення він отримав у ході з’ясування стосунків з незнайомцем.

За попередніми даними, між чоловіками зчинилась суперечка через розпиття спиртного поблизу уже зачиненого кафе, яка згодом і продовжилась бійкою. Під час силового з’ясування стосунків один з чоловіків вихопив ніж.

За вказаним фактом, як повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області Юрій Олефір, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З місця події було вилучено низку речових доказів та упродовж кількох годин встановлено й затримано особу, причетну до злочину. Ним виявився раніше судимий місцевий житель.

На даний час призначено проведення відповідних експертиз. Досудове розслідування триває.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...