Злочини та пригоди на Дніпропетровщині станом на 10 вересня

Злочини та пригоди наДніпропетровщині станом на 10 вересня

09.09.2013 о 14.40 до Криворiзького міського управління по телефону 102 звернулась жінка 1973 р.н., яка повідомила, що о 14.30 малознайома жінка в примiщеннi офісу відкрито заволоділа її мобільним телефоном, який лежав на столі. За скоєння злочину встановлена та доставлена до Дзержинського райвідділу жінка 1970 р.н. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та обрання зловмисниці запобіжного заходу.

09.09.2013 о 01.15 до Днiпропетровського міського управління по телефону 102 звернувся чоловік 1975 р.н., який повідомив, що 08.09.2013 о 20.30 пiсля спільного розпиття спиртних напоїв, непрацюючий чоловік 1984 р.н., вдарив рукою в обличчя, після чого заволодiв мобільним телефоном. Слідчий відділ Амур-нижньодніпровського райвідділу міліції вніс вiдомостi до ЄРДР за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

09.09.2013 о 21.00 до Днiпропетровського міського управління по телефону 102 звернувся чоловік 1958 р.н., який повідомив, що о 20.00 на пр. Гагарiна на автостоянцi двоє невiдомих з його автомобіля заволодiли барсеткою з посвiдченням водiя, документами на автомобiль та грошима у сумі 150 грн. За скоєння злочину встановленi та доставленi до Жовтневого райвідділу міліції непрацюючі чоловіки 1976 та 1973 р.н. Слідчий відділ Жовтневого райвідділу міліції вніс вiдомостi до ЄРДР за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

08.09.2013 до Заводського райвідділу міліції по телефону 102 звернувся молодий чоловік, який повідомив, що 8.09.2013 о 23.45 на міський номер його бабусi подзвонив невiдомий, який представився спiвробiтником мiлiцiї та повiдомив, що її онук знаходиться в мiлiцiї, а для його звiльнення потрiбно перевести на його рахунок 5 тис. грн за непритягнення останнього до кримінальної вiдповiдальностi. Пiсля згоди перевести кошти, невiдомий вказав мiсце переводу грошей, а після того, як бабуся перерахувала на рахунок зловмисника 3 тис. грн, вона подзвонила своєму онуку, який повiдомив, що в нього все добре i до мiлiцiї вiн не потрапляв. Коли бабуся розповiла, що трапилось, онук зрозумiв, що його бабусю ошукали та звернувся до мiлiцiї. Слідчий відділ Заводського райвідділу міліції вніс відомості до ЄРДР за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Вживаються заходи для встановлення та затримання зловмисника, йому загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

09.09.2013 о 18.45 працiвники слідчого управління спiльно зі співробітниками управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків на автошляху Бориспiль–Днiпропетровськ-Запорiжжя на території Солонянського району Днiпропетровської областi провели санкціонований обшук в автомобілі непрацюючого громадянина 1971 р. н. Під час обшуку було вилучено порошкоподiбну речовину, схожу на психотропну речовину «Метамфетамiн» вагою близько 3 грамiв та грошi в сумi 1468 гривень. Слідчий відділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Вилучене направлено до НДЕКЦ на дослiдження. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

08.09.2013 о 21.10 до Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління міліції телефоном вiд лiкаря швидкої допомоги надiйшло повiдомлення, що виявлено труп чоловiка. Правоохоронці встановили, що в туалетнiй кiмнатi на підлозі з саднами на обличчі виявлено труп непрацюючого ранiше судимого мiсцевого жителя 1972 р.н. Він зловживав спиртними напоями, протягом останнього року мешкав в окремiй кiмнатi двокiмнатної квартири. Згідно з висновком судмедекспертизи смерть чоловіка настала внаслiдок набряку головного мозку. Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР та розпочав кримiнальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Спiвробiтники карного розшуку встановили та доставили до райвідділу мiсцевого жителя, непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1979 р.н., який пояснив що 08.09.2013 о 15.00 вiн прийшов у гостi до чоловіка, де вони разом вживали спиртнi напої. Пiд час вживання спиртного, на грунтi раптово-виниклих неприязнених вiдносин виникла сварка, в ходi якої чоловік нанiс йому в обличчя декiлька ударiв. Останнiй впав на пiдлогу та вдарився головою об долiвку. Пiсля цього чоловік пiшов додому. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

ГУМВС України у Дніпропетровській області

You may also like...