Резонансні злочини та пригоди на Львівщині за 18.09.2013

Резонансні злочини та пригоди на Львівщині за 18.09.2013

До Стрийського МВ надійшло повідомлення від 43-річного місцевого жителя про те, що син його співжительки, непрацюючий, шляхом вільного доступу, викрав із господарського приміщення перфоратор, плиткоріз, дрельку, шуруповерт, болгарку, водяний насос всього на суму 2100 гривень.

 

До Личаківського РВ надійшло повідомлення від 54-річного місцевого жителя настоятеля храму, про те, що 18.09 близько 13 години із території храму, шляхом вільного доступу, викрадено металеві елементи церковної дзвіниці. Всього на суму 300 гривень.

За скоєння даного кримінального правопорушення встановлені : 43-річний громадянин та 36-річна місцева жителька,раніше судима.

 

До Червоноградського МВ надійшло повідомлення від директора однієї з шкіл про те, що в приміщенні школи-інтернату,16-річний школяр, шляхом вільного доступу викрав у свого однокласника спортивний костюм "адідас", вартістю 200 гривень.

 

До Трускавецького МВ надійшов рапорт слідчого про те, що в ході розслідування кримінального провадження 27-річний місцевий житель, маючи намір на таємне викрадення чужого майна, шляхом підбору ключа проник в кіоск, що в м. Трускавці, звідки таємно викрав гриль для випікання хот-догів вартістю 250 гривень, завдавши матеріальної шкоди на вищевказану суму.

ГУМВС України у Львівській області

You may also like...