Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 203 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

На спецлінію «102» звернулась 54-річна мешканка Котовського району, яка повідомила, що в під час сварки та бійки з односельчанкою, остання спричинила їй тілесні ушкодження. Працівниками Котовського МВ встановлено, що причиною конфлікту стало місце для випасу худоби на пасовищі. Проводиться додаткова перевірка.

Співробітниками Суворовського РВ викрито у шахрайстві раніше засудженого 21-річного громадянина, який, увійшовши у довіру до одесита, заволодів його мобільним телефоном «Самсунг».

До Приморського районного відділу міліції Одеси надійшла заява від 46-річної Наталії щодо вжиття заходів до чоловіка, який шахрайським шляхом, під приводом виготовлення та установки метало-пластикових вікон, заволодів її грошовими коштами в розмірі 7612 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного кримінального правопорушення правоохоронцями було викрито Станіслава, 1988 року народження, від якого було отримано правдиві свідчення.

Роздільнянські правоохоронці викрили 56-річного Олександра, від якого отримано правдиві свідчення про скоєння крадіжки металевого жолобу з обори для корів, що у с. Ангелінівка. Чоловіка відпущено під зобов′язання. Вилучено речові докази.
Працівники Тарутинського РВ викрили 41-річного Юрія у скоєнні крадіжки золотих сережок та магнитофону у жительки с. Надрічне. Отримано правдиві свідчення.

Співробітники Біляївского райвідділу міліції отримали повідомлення про виявлення під час проведення земельних робіт двох боєприпасів часів ВВВ: ручної гранати «Ф-1», яку було знайдено в полі на відстані 1000 м від с. Кагарлик, та артилерійського снаряду довжиною 250 мм та діаметром 70 мм, знайденого на відстані 1500 м від с. Великий Дальник. Місця знахідок огороджені та охороняються. Знешкодження боєприпасів проведуть фахівці ДСНС.

До Суворовського районного відділу міліції Одеси надійшла заява від заступника керівника однієї з торгівельних мереж міста щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, знаходячись у приміщенні супермаркету, таємно викрала риболовецькі приладдя вартістю 304 гривні 55 копійок. В ході проведення розшукових заходів був затриманий раніше засуджений Ігор, 1980 року народження. Чоловік зізнався у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено.

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...