Кримінальна хроніка Житомирщини на 8 жовтня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 338 повідомлень, 82 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. В 15 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 364 порушення правил дорожнього руху, 49 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

7 жовтня до Баранівського райвідділу міліції звернувся 52-річний житель району із заявою про зникнення з його будинку золотого персня. Дільничні інспектори міліції встановили, що ювелірний виріб поцупив односелець заявника, скориставшись його неуважністю. За даним фактом розпочато розслідування.

Цього ж дня до Житомирського міськвідділу УМВС звернулась 54-річна житомирянка із заявою про викрадення з її помешкання 1700 євро та 300 гривень. Оперативники карного розшуку встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 29-річний місцевий житель, його наразі розшукують. За попередніми даними, зловмисник потрапив до помешкання, підібравши ключа до вхідних дверей.

До чергової частини міськвідділу також звернулась 32-річна місцева жителька з повідомленням про викрадення з її будинку особистого майна. Дільничні інспектори міліції встановили, що кримінальне правопорушення вчинила 31-річна знайома заявниці. Наразі встановлюються всі обставини події.

Шановні громадяни! Закликаємо вас подбати про безпеку свого майна. Не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Ніколи не хизуйтеся коштовностями та іншими цінними речами перед гостями, не демонструйте місця, де ви їх зберігаєте. Не забувайте зачиняти двері та вікна, навіть якщо залишаєте помешкання на декілька хвилин. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей.

ДАІ інформує

171 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 17 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 35 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 людина загинула та 1 отримала тілесні ушкодження.

Близько 06.00 07 жовтня в с. Копище, Олевського району, водій мотоцикла Вайпер, 20-річний місцевий мешканець, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення із залізобетонною опорою лінії електропередач. Внаслідок ДТП водій мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Близько 20.00 07 жовтня в смт. Романів, водій автомобіля ВАЗ-2104, 34-річна жителька райцентру, не впоралася з керуванням та допустила перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди державна автомобільна інспекція звертається до водіїв: будьте уважними, вибирайте безпечну швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати та безпечно керувати транспортним засобом.  

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...